Ζευγάρι βρήκε τον χαμένο σκύλο του πριν από 10 χρόνια

Σωστά διαβάσατε, ήταν όντως το 2012 που ένας γενειοφόρος Τσέχος με το όνομα Φίτου είχε εξαφανιστεί στη μεγάλη απόγνωση των αφεντικών του. Χάρη στο τσιπ αναγνώρισής του βρέθηκε στο Lozère, περίπου 200 χλμ. από το σπίτι του στο Vaucluse! Προφανώς οι δάσκαλοί του Chantal και Jeannot δεν το πίστεψαν, κάτι που οδήγησε σε μια απίστευτη επανένωση, όπως τους αρέσουν.

Μια περίεργη εξαφάνιση

Μια μέρα του 2012, ενώ ο Ζανό κλάδευε τα αμπέλια του, γύρισε για να ρίξει μια ματιά στον νεαρό σκύλο του, λίγο κάτω των δύο ετών, που τον συνόδευε. Νάρκη, ο σκύλος είχε εξαφανιστεί ! Ο άνδρας λοιπόν ενημέρωσε γρήγορα τη γυναίκα του για την εξαφάνισή του και μαζεύονται για να τον αναζητήσουν. Πήγαν στο δημαρχείο για να δηλώσουν την εξαφάνισή του πριν περιηγηθείτε σε όλα τα SPA της περιοχής, μάταια: ο σκύλος τους με το όνομα Φίτου δυστυχώς παρέμεινε αιχμάλωτος. Ήταν τελικά στα τέλη Ιουνίου 2022 που η Chantal σήκωσε το τηλέφωνο για να λάβει απροσδόκητα νέα. Στο τέλος της γραμμής, το ζώο Lozère του είπε ότι ο σκύλος του, τώρα 12 ετών, είχε βρεθεί να περιπλανιέται από τη δημοτική αστυνομία. Ήταν χάρη στο τσιπάκι του που μπόρεσε να αναγνωριστεί.

Ωστόσο, εάν το ζώο είχε τσιπ αναγνώρισης, τι θα μπορούσε να είχε κάνει σε αυτά τα 10 χρόνια να μην βρεθεί ποτέ; Σίγουρα δεν θα το μάθουμε ποτέ, εκτός κι αν εμφανιστεί κάποια μέρα μια πιθανή οικογένεια που τον παρέλαβε αυτή την περίοδο. Πράγματι, οι αφέντες του μαρτυρούν: «Δεν φοβάται. Δεν είναι αδύνατος. Όλο αυτό το διάστημα πρέπει να είχε δει κτηνιάτρους. » Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι κάποιος το φρόντιζε όλο αυτό το διάστημα…

Μια διστακτική επανένωση

© Στιγμιότυπο οθόνης – Twitter BFMTV

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, η Chantal και ο Jeannot πήραν το δρόμο για να πάρουν τον σκύλο τους 200 χιλιόμετρα από το σπίτι τους. Όταν τους γνώρισαν τον σκύλο τους, τον αναγνώρισαν αμέσως, κάτι που δεν συμβαίνει με τον Φίτου. Δεν είναι περίεργο, όταν ξέρεις ότι ο σκύλος έλειπε για 10 χρόνια! Ολα στην αρχή διστακτικόςτο ζώο έκανε τελικά τα βήματά του για να μυρίσει τα αφεντικά του και από εκείνη τη στιγμή, δεν τους άφησε ποτέ με ένα βήμα ! «Μένει μαζί μου όλη την ώρα», εξηγεί ο Jeannot, ο οποίος χαρακτηρίζει αυτή την επανένωση ως «μικρό θαύμα». Μια απίστευτη ιστορία! Εξακολουθούμε να ευχόμαστε μια όμορφη και μακροχρόνια ζωή γεμάτη αγάπη στον Φίτου δίπλα στα αφεντικά του.

Πώς να καλωσορίσετε έναν μελλοντικό σκύλο-οδηγό στο σπίτι σας;

Η πρωτοποριακή θεραπεία θα μπορούσε να προσφέρει ανακούφιση σε πολλά σκυλιά με οστεοαρθρίτιδα