Η γλυκιά ιστορία μιας γιαγιάς που υιοθετεί τον σκύλο που κανείς δεν θέλει

Δυστυχώς, δεν είναι όλα τα σκυλιά καταφυγίου αρκετά τυχεροί για να υιοθετηθούν γρήγορα. Μερικά ζώα περνούν αρκετά χρόνια, ή ακόμα και ολόκληρη τη ζωή τους, πίσω από τα κάγκελα του κουτιού τους. Η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας, μια 72χρονη γιαγιά, το γνωρίζει καλά. Αυτός είναι ο λόγος που έκανε μια απροσδόκητη χειρονομία που έκανε τη ζωή πιο όμορφη για ένα από αυτά τα πολλά εγκαταλελειμμένα σκυλάκια.

Μια γιαγιά με μεγάλη καρδιά

Αυτή είναι η ιστορία της Melani Andrews, μιας 72χρονης γιαγιάς, που μια μέρα θέλησε να μοιραστεί τη ζωή της με ένα μικρό σκυλάκι. Ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της και τα εγγόνια της της είχαν δώσει τόση αγάπη που ένιωθε την ανάγκη να τη δώσει σε κάποιον λιγότερο τυχερό. Έχοντας χάσει τον έρωτα της ζωής της, τον σύζυγό της, καθώς και τον πρώτο της σκύλο, η Μελάνι ένιωθε τρομερή μοναξιά και θλίψη. Πήγε σε ένα καταφύγιο του Σακραμέντο (City of Sacramento Front Street Animal Shelter) και ζήτησε να δει τα μεγαλύτερα και πιο δύσκολα στην υιοθεσία σκυλιά. Είπε ότι ήθελε να βοηθήσει έναν άτυχο σκύλο, γιατί ήταν σε παρόμοια κατάσταση εκείνη τη στιγμή και ήθελε να κάνουν παρέα ο ένας στον άλλο.

Η νέα αρχή του Τζακ

Τότε ήταν που οι υπάλληλοι του καταφυγίου τον παρουσίασαν στον Τζακ. Αυτό το φτωχό τυφλό σκυλί στο ένα μάτι είχε ζήσει στο καταφύγιο για πολλά χρόνια και έπασχε από καρκίνο. Λόγω της ασθένειάς του και της προχωρημένης ηλικίας του, οι άνθρωποι δεν ήθελαν να ασχοληθούν μαζί του και ακολούθησαν το δρόμο τους. Ωστόσο, η Μελάνι δεν είχε καμία σχέση με τα δώδεκα χρόνια της και τον καρκίνο της. Δεν είχε έρθει για να υιοθετήσει ένα νεαρό υγιές σκυλί και πάνω απ’ όλα ήθελε να προσφέρει μια νέα ζωή και άνευ όρων αγάπη σε ένα σκύλο που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Παρά τα προβλήματα υγείας της και τα κτηνιατρικά έξοδα που θα προκαλούσε αυτό, συμπλήρωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για υιοθεσία. Έτσι το ίδιο βράδυ ο Τζακ κοιμήθηκε στο νέο του καλάθι σε ένα ζεστό και αγαπημένο σπίτι.

Δύο όντα ενωμένα στο όνομα της αγάπης

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η όμορφη ιστορία της Μελάνι και του Τζακ. Σήμερα, αυτή η γιαγιά δεν νιώθει πια μόνη και σταδιακά ανακτά τη χαρά της. Η καλή του πράξη έχει επίσης κάνει τη ζωή καλύτερη για τον Τζακ, αυτό το ηλικιωμένο σκυλί που απλώς ζητούσε να τον αγαπήσουν. Ένα επιτυχημένο στοίχημα για τη Μελάνι, γιατί αυτοί οι δύο δεν εγκαταλείπουν ποτέ ο ένας τον άλλον και αγαπιούνται με αγάπη άνευ όρων. Και οι δύο είναι εξαιρετικά χαρούμενοι που κατάφεραν να ξεπεράσουν τη μοναξιά μαζί!

Αυτό είναι το τέλος αυτής της όμορφης ιστορίας που μας άγγιξε πολύ και ελπίζουμε να αρέσει και σε εσάς!

Ο σκύλος μου έχει πιτυρίδα: πώς να το διορθώσω;

Μπορεί ο σκύλος μου να κρατήσει κακία;