Μια γυναίκα θέλει να υιοθετήσει ένα σκύλο από ένα καταφύγιο και βρίσκει το δικό της να λείπει πριν από 2 χρόνια

Καθώς ξεφύλλιζε φωτογραφίες σκύλων σε τοπικό καταφύγιο σε μια προσπάθεια να υιοθετήσει ένα, μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια έκανε μια απίστευτη ανακάλυψη! Πράγματι, της φάνηκε ότι αναγνώρισε τον σκύλο της, τον Kovu, ο οποίος είχε εξαφανιστεί δύο χρόνια νωρίτερα αφού έφυγε από το σπίτι της. Χωρίς να πιστεύει στα μάτια της, επικοινώνησε με το καταφύγιο και η υπόλοιπη ιστορία κατέληξε σε ένα πραγματικό παραμύθι.

Η εξαφάνιση του Kovu το 2019

Το 2019, ο σκύλος Kovu διέσχισε το Pitbull και το Rottweiller, διέφυγε μέσα από μια τρύπα στον φράχτη που προκάλεσε ένας οδηγός. Η Aisha, η ιδιοκτήτριά της, συντετριμμένη, έκανε τα πάντα για να βρει τον αγαπημένο της σκύλο που είχε υιοθετήσει όταν ήταν μόλις επτά εβδομάδων. Αυτά τα δύο ήταν αχώριστα, τον πήγαινε παντού και κοιμόταν κιόλας μαζί της. Αυτό που η Aisha δεν ήξερε ήταν ότι ο σκύλος της είχε παραληφθεί από ένα καταφύγιο που ονομάζεται Lehigh County Humane Society. Τον είχαν βρει να περιπλανιέται και μολυσμένο από ψύλλους. Αφού τον περιθάλψαμε και τον έβαλα ξανά στα πόδια του, Οι εθελοντές του καταφυγίου του βρήκαν μια νέα οικογένεια τον Οκτώβριο του 2019. Δυστυχώς, οι πιθανότητες ήταν εναντίον του Kovu που τελικά επέστρεψε στο καταφύγιο τον Ιούνιο του 2021, καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες του κινδύνευαν να εκδιωχθούν από το κατάλυμά τους. Επομένως, ο Kovu επιστρέφει επιτέλους στη λίστα των σκύλων που πρέπει να υιοθετήσουν

Τότε όμως έγινε το μαγικό!

Μια συγκινητική επανένωση

Δύο χρόνια αργότερα, η Aisha ήθελε να υιοθετήσει ξανά έναν σκύλο. Τότε ήταν που πήγε ιστοσελίδα του τοπικού καταφυγίου που έτυχε να είναι η Humane Society της Lehigh County. Κοίταξε τις φωτογραφίες των διαφορετικών σκύλων όταν ξαφνικά, ένα από αυτά τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή της. Στην πραγματικότητα, ζώο έμοιαζε ύποπτα με τον σκύλο του, Kovu. Ως εκ τούτου, αποφάσισε να επικοινωνήσει με το καταφύγιο πριν πάει εκεί για να επιβεβαιώσει τη διαίσθησή της. Μόλις βρεθείτε στη σκηνή, οι αμφιβολίες του πέταξαν μακριά και αναγνώρισε αμέσως τον σκύλο της που είχε εξαφανιστεί δύο χρόνια νωρίτερα, κυρίως χάρη στην ουλή του πάνω από το μάτι. Ο σκύλος φάνηκε επίσης να αναγνωρίζει τον καθήμενό του, καθώς τράβηξε με όλη του τη δύναμη το λουρί που τον κρατούσε για να πάει προς την κατεύθυνση της Αΐσα. Ο σκύλος γάβγισε, έκλαψε και τελικά πήδηξε πάνω στην Aisha η οποία στη συνέχεια τον αγκάλιασε. Ακολούθησαν πολύ λεπτά αγκαλιές!

Αυτό είναι, Η Aisha και ο Kovu επανενώνονται ξανά και του έδωσε μια υπόσχεση: «Γύρνα σπίτι, λυπάμαι πολύ που συνέβη αυτό. Δεν θα σε χάσω ποτέ ξανά! «Μια ιστορία που τελειώνει υπέροχα, όπως μας αρέσουν!

πώς να περιποιηθείτε τον σκύλο σας με μανιτάρια;

Γιατί ο σκύλος μου φτερνίζεται όταν είναι χαρούμενος;