5 καλοί λόγοι για να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον σκύλο σας

Κάθε χρόνο, ο μήνας Φεβρουάριος τίθεται στο ζώδιο της αγάπης. Το περιβάλλον σας τότε σίγουρα στολίζεται με καρδούλες, λουλούδια και θα συναντήσετε προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε κάθε γωνιά του δρόμου. Ωστόσο, η αγάπη δεν είναι πάντα ρόδινη… παρά μόνο με τον σκύλο σου! Πράγματι, το να φέρνεις έναν σκύλο στην καθημερινότητά σου είναι η υπόσχεση άνευ όρων και ασύγκριτης αγάπης κάθε μέρα της ζωής σου. Εδώ είναι οι 5 καλοί λόγοι για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το σκυλάκι σας.

1- Δεν τον ενδιαφέρει να λάβει ένα δώρο

Μικρό σκυλί ξαπλωμένο στα πόδια του κυρίου του
Πιστώσεις: Fly_dragonfly / iStock

Για τον σκύλο σας, η απλή παρουσία σας είναι ένα σταθερό δώρο. Το απλό όραμα του επιπέδου ευτυχίας του όταν βγαίνεις από το σπίτι μετά από μια μέρα στη δουλειά είναι αρκετό για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είσαι για εκείνον. Έτσι, αν πάτε σπίτι χωρίς να σκεφτείτε να του πάρετε ένα μικρό δώρο, δεν θα τον πειράζει. Ένα κέρασμα, ένα χάδι ή ακόμα και μια βόλτα στο πλευρό σας θα είναι αρκετά για να τον κάνει να χαρεί!

2- Δεν περιμένει ένα γεύμα σε εστιατόριο

Σκύλος τρώει λιχουδιά που του έδωσε η ερωμένη του
Credits: smiguli / iStock

Ένα απλό σακουλάκι πατέ, ένα κέρασμα ή ένα μικρό κομμάτι κοτόπουλο θα είναι αρκετό για να γεμίσει το πουγκί σας με ευτυχία. Πράγματι, ο σκύλος σας δεν ενδιαφέρεται να ξέρει ότι έχετε περάσει ώρες στην κουζίνα, οπότε γιατί να ασχοληθείτε; Ένας μικρός δίσκος φαγητού και λίγα ψίχουλα που πέφτουν κατά καιρούς σίγουρα θα τον ενθουσιάσουν!

3- Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι, σε αγαπάει όπως είσαι

Σκύλος με 4 πόδια στον αέρα γαργαλιέται
Credits: Solovyova / iStock

Έχετε τη συνήθεια να σκέφτεστε για πολλές ώρες το ρούχο που θα φορέσετε για την D-Day; Λοιπόν, να ξέρετε ότι για το σκυλάκι σας, είναι απολύτως ίσο με αυτόν. Είτε είσαι με κοστούμι, είτε βραδινό φόρεμα είτε πιτζάμες, όσο είσαι εκεί για να περάσεις χρόνο μαζί του, όλα θα του ταιριάζουν!

4- Δεν θα σε κατηγορήσει ποτέ

Σκύλος που κάθεται στην ερωμένη του ξαπλωμένος στον καναπέ
Credits: Eva Blanco / iStock

Όπως είπαμε προηγουμένως, ο σκύλος σας σας αγαπά όπως είστε και δεν θα σας υποτιμήσει ποτέ. Αν γυρίσετε σπίτι λίγο αργά το βράδυ, δεν θα σας το κρατήσει και θα χαρεί να σας δει. Αν του γαργαλήσεις την κοιλιά και του πεις: «Πες, δεν έχεις πάρει λίγο βάρος μόνος σου;» Δεν θα σου κάνει πονοκέφαλο για τρεις μέρες και θα σου ζητήσει κι άλλες γρατσουνιές. Αν δεν έχετε ντυθεί για αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θα σας κατηγορήσει που δεν καταβάλατε προσπάθεια για αυτόν. Με λίγα λόγια, χωρίς επιχειρήματα, μόνο αγάπη!

5- Θα μείνει πιστός σε σένα όλη του τη ζωή

Σκύλος κάθεται με τον αφέντη του στο ηλιοβασίλεμα
Credits: Chalabala / iStock

Σε αντίθεση με ένα μεγάλο μέρος του ανθρώπινου είδους, ο σκύλος σας θα παραμείνει πιστός σε σας μέχρι την τελευταία του πνοή. Έχετε ακούσει ποτέ την ιστορία ενός σκύλου που πήγε να δει αν το γρασίδι ήταν πιο πράσινο στο γείτονα; Οχι ? Λοιπόν, αυτό είναι φυσιολογικό αφού δεν υπάρχει! Ο σκύλος σου σε αγαπάει και θα σε αγαπάει σε όλη του τη ζωή. Η αγάπη ενός σκύλου είναι ατελείωτη και αυτή δεν θα είναι η τελευταία ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που γιορτάζετε μαζί!

Προφανώς, αυτό το άρθρο είναι χιουμοριστικό και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για να γιορτάσετε με το άλλο σας μισό. Ωστόσο, αν είσαι single και έχεις σκυλάκι, θέλαμε να σου δείξουμε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι εξίσου όμορφη μαζί του! Ο σκύλος σας σας προσφέρει απαράμιλλη, άνευ όρων αγάπη, οπότε αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανταποδώσετε.

Δηλητηρίαση από φρύνους: προσοχή όταν περπατάτε!

Γιατί ο σκύλος σας κοιμάται ανάσκελα;